Brasserie de Bierkaai Te Koop

Welkom in WINTERKAAI 2015-2016

Winterkaai is weer beschikbaar vanaf 1 oktober tot eind maart en dat 7/7
(Echter niet meer als Brasserie met vaste openingsuren, A la Carte met bediening)

Winterkaai is dé gezelligste Evenementenlocatie met Feest- en vergaderzaal van 35 tot 250 personen. Beschikbaar vanaf 1 oktober 2015, 7/7, Enkel op reservatie.

Wij zien U en uw gezelschap graag snel op een van de georganiseerde evenementen, vergadering,
productvoorstelling, ontbijt, lunch, avondfeest, drink, after-work of Aprés Ski parties. Alles is mogelijk in Winterkaai. Reeds vanaf 35 personen.
We zullen tevens diverse eigen evenementen organiseren waar individuele reservaties en groepsinschrijvingen mogelijk zijn.

Dit houd echter wel in dat Winterkaai GEEN normale openingsuren meer zal hebben alsook niet meer de mogelijkheid om a la carte te komen eten in de traditionele bediengingsformule met vaste openingsuren. We zijn genoodzaakt om ons concept te hervormen om continuiteit van onze onderneming in deze economische omstandigheden te kunnen garanderen. Wij zijn er van overtuigd op deze manier met een vernieuwende aanpak het verschil te kunnen maken.

WINTERKAAI is een mengeling van de pure Oostenrijkse sfeer met een geut Oktoberfesten uit München, en dat in een ware Après Ski Stube. Kortweg een warme en supergezellige plaats, waar iedereen van klein tot groot zijn stek zal vinden. Wij ontvangen U graag in ons authentiek decor, met specifieke gerechten en dranken, tijdens WINTERKAAI.